Triangle 1 Created with Sketch.

Aanmeten otoplastieken

Aanmeten otoplastieken;
Het gehoor is een complex en uiterst gevoelig zintuig waarmee zorgvuldig dient omgegaan te worden. Het stelt ons in staat om adequaat te functioneren, onderling te communiceren. Het gehoororgaan is echter zeer kwetsbaar. Hoge geluidsniveaus verstoren niet alleen onze communicatie maar veroorzaken directe nadelige gevolgen waarvan zich niet iedereen bewust is.
Het belangrijkste nadelige gevolg is weliswaar gehoorschade, en dit is een onomkeerbaar proces!
Wij kunnen u voorzien van een op maat aangepaste otoplastiek. De gehoorbeschermers worden op maat van uw oor gemaakt en voorzien van een geluidsfilter. U kunt kiezen uit 5 verschillende filtersets, allemaal met hun eigen specifieke dempingwaarden.
Onze eigen otometristen komen op locatie* om zelf de afdrukken van uw gehoorgang te maken. Zodra de otoplastieken klaar zijn komen wij wederom bij u langs om de otoplastieken te controleren en af te leveren. Daarna is een jaarlijkse controle aan te raden om de duurzaamheid van de otoplastiek te garanderen.

*wij komen op locatie bij een minimaal aantal personen van 5, indien dit minder is dan bent u van harte welkom bij ons aan de Osloweg 136, te Groningen.

550-0005