Triangle 1 Created with Sketch.

Bedrukken en borduren

Mooi vormgegeven werkkleding is natuurlijk erg belangrijk voor een bedrijf. Zowel voor de veiligheid als ook de representativiteit. Uw werknemer is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Het creëren van een huisstijl door uw bedrijfskleding te voorzien van een geborduurd of bedrukt logo zorgt voor een professionele uitstraling en naamsbekendheid van uw bedrijf.

Om deze reden laten wij van uw bedrijfslogo transfers maken die wij in eigen beheer bedrukken. Ook kunnen wij uw logo’s op voorraad houden waardoor wij snel kunnen handelen wanneer nodig. Onze logo’s zijn en blijven van superieure kwaliteit, ook na veelvuldig wassen. Zo is en blijft uw werknemer het visitekaartje van uw bedrijf.

Naast het bedrukken van uw werkkleding met het bedrijfslogo, kunnen wij het bedrijfslogo ook op uw kleding borduren. Door jarenlange ervaring en het gebruik van uitsluitend hoogwaardige producten, bent u verzekert van de perfecte borduring van uw bedrijfslogo of tekst. Ook kunnen wij uw kleding voorzien van naamlabels.

bedrukt t-shirt