Triangle 1 Created with Sketch.

Voetscan

Maak kennis met uw voeten door middel van een voetscan.
Alle voeten zijn uniek. Wat de ene voet past, leidt bij de andere tot ongemakken. De voetscanner meet de anatomie van de voet en de uiterste punten, gebruikmakend van de nieuwste, lasergestuurde machinaal gezichtsvermogentechnologie. De scanner meet naast de lengte en breedte van de voet ook de anatomie van de voetboog.
Als resultaat van de meting krijgt u individuele meetgegevens van uw voeten.
Op basis van de meetresultaten kunnen wij u adviseren over een passende schoen en (eventueel) inlegzolen, rekening houdend met de grootte en breedte van de voet en de vorm van de voetboog.
De scanner is bijzonder aanschouwelijk en snel. Het feit dat het toestel ook met sokken aan een betrouwbaar meetresultaat geeft, verhoogt het gebruikscomfort. Indien nodig slaat het toestel de meetgegevens op en krijgt de klant de meetresultaten per e-mail, zodat u overal en altijd juist voor u persoonlijk geschikte schoenen en (eventueel) inlegzolen kan vinden.

Inlegzolen
De inlegzolen welke bij ons verkrijgbaar zijn, zijn speciaal ontworpen met oog op de afmetingen van de veiligheids- en werkschoenen. Er is een inlegzool verkrijgbaar voor elke schoenmaat, in zowel normale als XL-breedte. Met inlegzolen houden uw voeten en uw rug het langer vol en voelt u zich goed tijdens uw werkdag.
Sievi Scanner